Kad jednom odem,vise se ne vracam.

In 666 ways I love you And I hope you feel the same ..


18.06.2014.

19.06.2014.

13 mjeseci sam u vezi.I volim ga.I sve zelje koje su bile neispunjene,ispunile su se.
Znam da je to covjek s kojim bih mogla provesti sve sto dolazi, jer znam da sam najsretnija kad je je tu,da je voljen,da sam voljena.
On je osoba koja je usla u moj zivot slucajno,zbog pjesme.13 godina i tad ni ne razmisljals o tome da ces upoznati nekoga koga ces voljeti jako,da ce ti neko postati toliko vazan.Jer kome bi postao sa 13 godina? Dijete sam i nisam ni znala da se toliko jako i dugo moze voljeti neko. Tad sam saznala,kad je  postao neko ko je unosio u moj zivot srecu,kad sam prolazila kroz najgore.I ne kajem se jer koliko god da smo se pokusavali udaljiti jedno od drugog u toku 2 godine,zblizavali smo se jos vise.I odlucili da pocnemo ispocetka.I tu smu.13 mjeseci zajedno,cuvamo jedno drugo od onog najgoreg.Necemo da izgubimo jedno drugo,iako dodjemo do situacije da ga guram od sebe,a znam da ne bi zeljela da ga izgubim.
On je tu i nece me pustiti,ne opet.
A i  ne bih zeljela necije druge usne,druge ruke i zagrljaje,jer su njegove usne posebne,jer su njegove ruke posebne,jer sve sto on radi je posebno,satkano ljubavlju i srecom.
I zahvalim se Njemu,jer mi je pruzio ono sto sam odavno zeljela,njega.I nadam se da ce ostati tu ,sto duze,to bolje.Jer to je cilj.
"A opet sam bio srećan: Nećemo biti bogati u novcu, ali ćemo biti najbogatiji u ljubavi, ne bojim se života ni ljudi, bojim se samo da me se tvoje srce ne zasiti, bio sam sam, sad imam svoj svijet, kao da sam osvojio svoju planetu, spriječiću svakog ko htjedne da prodre u naše carstvo, da ne bi ugrozio naš mir.''


{} {

}
Zalutalih :
15483